5 priežastys atlikti „Erasmus“ stažuotę Madride

person Posted By: Jesus Alamo list In: Actualidad On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1061
5 priežastys atlikti „Erasmus“ stažuotę Madride

5 priežastys atlikti ,,Erasmus“ praktiką Madride

1.Madridas – labai turtingas istorija ir kultūra

Madridas yra persmelktas istorijos. Ispanijos sostinė per savo egzistavimą matė labai daug – nuo šlovingų Ispanijos imperijos dienų iki pilietinio karo siaubo. Šiandien tai modernus daugiakultūris metropolis, kuris buvo pastatyta taip, kad būtų vertas karalių ir imperatorių, tačiau dabar visi Madrido gyventojai gali jaustis kaip namie. Kiekvienas miesto kampelis turi savo istoriją ir unikalią atmosferą, todėl neabejojama, kad rasite savo vietą.

2.Tai labai šiltas miestas

Madride klimatas ištisus metus yra šiltas. Tačiau, ne tik šiltas oras jums glostys širdį, bet ir malonūs žmonės. Madridiečiai yra labai svetingi ir atviri, todėl jie leis jums jaustis patogiai. Neabejojame, kad labai greitai norėsite sužinoti daugiau apie juos ir jų kultūrą – apie tai jie mielai jums papasakos !  Jūs labai greitai pajusite, kad Madride, visi yra laukiami, todėl drąsiai rinkitės šią šalį. 

3.Nesuskaičiuojama veiklų, kurias gali nuveikti

Ispanijos sostinėje niekada nebus nuobodu! Miestas yra labai kosmopolitiškas ir visada vyksta kažkas įdomaus. Madride yra keletas svarbiausių pasaulio galerijų ir muziejų – „Museo del Prado“, „Museo Nacional Centro de Arte Reina“, „Thyssen-Bornemisza“, „Museo de las Américas“ ir daugelis kitų. Taip pat yra nuostabių parkų, kuriuose galite mėgautis saulėtu oru, pavyzdžiui, ,,Parque del Retiro“, ,,Parque del Oriente“ ir ,,Parque el Capricho“. Miestas taip pat patiks sporto entuziastams, nes jis turi labai tvirtas sporto tradicijas. Rasite dviejų didžiausių pasaulio futbolo komandų – Madrido „Atlético“ ir Madrido „Real“ – stadionus.

4.Naktinis gyvenimas ir maistas

Kalbant apie gastronomiją, Madridas yra viena geriausių vietų Žemėje. Nesuskaičiuojamuose baruose ir restoranuose galėsite išbandyti bet ką – nuo tradicinių ispaniškų patiekalų ir tapų iki azijietiškos virtuvės patiekalų. Būtinai išbandykite ,,Tortilla española“ ir ,,Paella“ ir mėgaukitės su taure puikaus ispaniško vyno.

Madridas taip pat labai įvairus savo naktinio gyvenimo ritmu. Lengvai rasite, tai, kas yra jūsų skoniui – nuo blizgančių puošnių diskotekų iki beprotiškų techn. klubų ir elegantiškų džiazo barų, ar iki mokyklos laikų roko barų. Nesvarbu, kokie yra jūsų pageidavimai, čia rasite savo vakarėlio vietą!

5.Madridas –  svarbus tarptautinis verslo centras

Madridas yra vienas pagrindinių Europos verslo ir ekonomikos centrų. Praktiškai bet kurioje srityje yra begalė realizavimo galimybių. Kai kurios didžiausios tarptautinės korporacijos nustatė, kad Madridas yra tinkama vieta jų verslui. Miestas siūlo puikias galimybes pradedantiesiems ir mažų įmonių augimui bei plėtrai, ypač IT srityje. Tai atveria daugybę galimybių ne tik Madrido gyventojams, bet ir visiems. Norint surasti gerą darbą ar stažuotis, nebūtina kalbėti ispaniškai – daugelis kompanijų dirba tarptautinėje arenoje, o stiprios motyvacijos ir gerų anglų kalbos žinių pakaks. Mes, AIAEM stažuotėse, specializuojamės tam, kad padėtume tarptautiniams studentams surasti geriausią praktiką čia, Madride.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December