5 Motive să optezi pentru Erasmus în Madrid

person Posted By: Jesus Alamo list In: Actualidad On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1098
5 Motive să optezi pentru Erasmus în Madrid

5 Motive să optezi pentru Erasmus în Madrid

1. Madridul este foarte bogat în istorie și cultură

Madridul este înconjurat de istorie. Capitala Spaniei a văzut atât de mult în timpul existenței sale – formând zilele glorioase ale imperiului spaniol la oroarea războiului civil. Astăzi este o metropolă multiculturală modernă care vă așteaptă să descoperiți secretele sale. A fost construit pentru a fi vrednic de împărați și împărați, dar acum oricine se poate simți acasă în Madrid. Fiecare cartier al orașului are o poveste proprie și o atmosferă unică, astfel încât nu există nicio îndoială că vă veți găsi locul. 

2. Este un oraș foarte cald

Madridul are un climat plăcut pe tot parcursul anului. Dar nu numai că vremea este caldă – este și poporul. Madrileños sunt foarte primitor și deschis. Ei vor face cu ușurință să vă simțiți confortabil și, foarte curând, veți dori să aflați mai multe despre ele și despre cultura lor – ceva despre care vor fi mai mult decât bucuroși să vă povestească. Oamenii din Madrid sunt una dintre cele mai mari comori ale orașului. Oricine este binevenit în Madrid și cu siguranță o veți simți.

3. Numeroase lucruri de făcut

Nu vă veți plictisi niciodată în capitala Spaniei. Orașul este foarte cosmopolit și există întotdeauna ceva interesant. Madridul găzduiește unele dintre cele mai importante galerii și muzee din lume – Muzeul del Prado, Muzeul Național de Artă Reina, Muzeul Thyssen-Bornemisza, Muzeul de la Américas și multe altele. Există, de asemenea, parcuri uimitoare unde vă puteți bucura de vreme însorită cum ar fi Parque del Retiro, Parque del Oriente și Parque el Capricho.

Orașul va atrage, de asemenea, entuziaștii sportivi, având tradiții foarte puternice în sport. Veți găsi stadioanele a două dintre cele mai mari echipe din fotbalul mondial – Atlético de Madrid și Real Madrid.

4. Viata de noapte si mancarea

Din punct de vedere al gastronomiei, Madridul este unul dintre cele mai bune locuri de pe Pământ. În nenumăratele baruri și restaurante veți putea încerca orice de la mâncăruri spaniole tradiționale și tapas până la bucătăria asiatică de fuziune. Asigurați-vă că încercați tortilla española și paella și bucurați-vă cu un pahar de vin spaniol amendă.

Madridul este, de asemenea, foarte diversificat în ceea ce privește viața de noapte – există ceva pentru fiecare gust – de la discoteci strălucitoare, prin cluburi techno nebune și baruri de jazz elegante până la baruri vechi de muzică rock. Indiferent de preferințele dvs., veți găsi locul dvs. de petrecere aici.

5. Este un important centru de afaceri internațional

Madrid este unul dintre principalele centre de afaceri și economice ale Europei. Există nenumărate posibilități de realizare în practic orice domeniu. Unele dintre cele mai mari corporații internaționale au aflat că Madrid este potrivit pentru afacerile lor. Orașul oferă mediul perfect pentru creșterea și dezvoltarea întreprinderilor Start-up și a întreprinderilor mici, în special în domeniul IT. Aceasta deschide o varietate de oportunități nu numai pentru Madrileños, ci pentru oricine. Nu este necesar să vorbești spaniolă pentru a găsi o treabă bună sau un stagiu – multe companii lucrează pe scena internațională, iar o motivație puternică și o engleză bună vor fi mai mult decât suficiente. Noi de la stagiul TraineeLand specializăm în a ajuta studenții internaționali să găsească stagiul perfect aici, în Madrid.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December