Kodėl „Erasmus“ yra puiki galimybė, kurios neturėtumėte praleisti

person Posted By: Jesus Alamo list In: Actualidad On: comment Comment: 0 favorite Hit: 826
Kodėl „Erasmus“ yra puiki galimybė, kurios neturėtumėte praleisti

Kodėl „Erasmus“ yra puiki galimybė, kurios neturėtumėte praleisti

„Erasmus“ yra ne metai jūsų gyvenime, bet jūsų gyvenimas per vienerius metus.“ – kiekvienas „Erasmus“ studentas tai pasakytų.

Tai vienas iš populiariausių „Erasmus“ šūkių ir taip yra todėl, kad jame yra daug tiesos. Europos studentų mainų programa „Erasmus“ yra daug daugiau nei tik edukacinė programa – tai kultūrinių mainų programa. Šis nuotykis išmokys jus, kur kas daugiau, nei to, ko moko mokykloje. Štai keletas priežasčių, kodėl tikrai turėtumėte pasinaudoti šia galimybe.

1. Gyvenimas užsienyje

Gyvenimas užsienyje yra didžiulis iššūkis bet kuriam iš mūsų. Kad ir kaip būtų sunku pradžioje, pažadame, kad po adaptacinio laikotarpio, pastebėsite, jog ši patirtis yra neįkainojama. Ši patirtis moko, kaip savarankiškai susitvarkyti su kasdieniu gyvenimu ir, kaip prisitaikyti prie bet kokios situacijos, todėl tampate labiau savarankiškesnis ir nepriklausomas. Po savarankiško gyvenimo užsienyje, jūs būsite atsakingesnis, labiau organizuotas ir labiau pasitikintis savimi. Visos šios savybės yra labai svarbios kiekvieno žmogaus asmeniniame gyvenime, be to, jos labai vertinamos ir profesiniame pasaulyje. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl darbdaviai teikia pranašumą žmonėms, turintiems tarptautinį išsilavinimą.

2. Pažintis su naujomis kultūromis

Viena iš priežasčių, kodėl studentai taip mėgsta „Erasmus“ programą, yra galimybė pažinti įvairias kultūras. Ilgiau praleidę laiką bet kurioje šalyje, galite daug sužinoti apie ten esančius žmones ir jų kultūrą. Nesvarbu, ar tai bus kalba, istorija, muzika, menas, virtuvė ar viskas kartu. Šios žinios padės greičiau prisitaikyti prie naujos aplinkos ir jaustis patogiai.

Žinoma, „Erasmus“ metu sutiksite žmonių iš viso pasaulio. Bendravimas su skirtingos kilmės žmonėmis padės geriau suprasti pasaulį. Skirtingos nuomonės ir požiūriai, su kuriais susidursite, tikrai praplės jūsų akiratį ir praturtins jūsų asmenybę.

Jūs ne tik sužinosite daugiau apie kitus, bet taip pat daugiau apie save. Pažindami skirtingas kultūras, galite įvertinti savo kultūros aspektus, į kuriuos niekada neatkreipėte dėmesio. Be to, praleidžiant laiką tarptautinėje atmosferoje, išmoksite, kaip įveikti kliūtis ir lengviau bendrauti su skirtingais žmonėmis. Tai yra dar viena puiki savybė, kuri gali padėti jūsų būsimai plėtrai tiek asmeniai, tiek profesiniai.

3. Sužinokite dalykus praktiškai

„Erasmus“ siūlo ne tik galimybę studijuoti užsienyje. Tai taip pat leidžia jums atlikti praktiką daugelyje pasaulio šalių. Tai puikus šansas visiems išmokti pritaikyti universitete gautas teorines žinias realiame profesiniame pasaulyje. Praktika užsienyje tikrai suteiks jums supratimą apie tai, koks yra verslo pasaulis, ir padės jums tobulinti savo profesinius įgūdžius. . Įgyta patirtis yra neįkainojama ir tik padės rasti jūsų profesinį kelią ateityje.

Kaip sakoma: „Praktika yra raktas į sėkmę“.

Jei jus domina „Erasmus“ praktika Europoje, galite susisiekti su mumis, kad padėtumėte jums viso proceso metu – nuo taikymo iki realizavimo.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December